Christian Horner spændt på Daniel Ricciardo kan gøre i 2023

Foto: Daniel Ricciardo / Christian Horner / Red Bull

Christian Horner udtaler, at Red Bull er “spændte” på at se, hvad Daniel Ricciardo kan gøre for AlphaTauri, når han starter i Formel 1 igen.

Det blev meddelt i dag, at Nyck de Vries med øjeblikkelig virkning ville blive fjernet fra holdet, med Ricciardo tilbage i F1-feltet fra det ungarske Grand Prix. Han vil køre sammen med Yuki Tsunoda.

Den australske kører var tilbage på banen tirsdag, før skiftet blev bekræftet, for at teste RB19 på Silverstone med dæk fra Pirelli. Ricciardos tider var “imponerende” og havde været gode nok til front-rækken i søndagens britiske Grand Prix.

Christian Horner reagerer på Ricciardos skifte

“Det er fantastisk at se, at Daniel ikke har mistet formen, mens han har været væk fra løbene. De fremskridt han har gjort i sine SIM-sessioner, gør sig også gældende på banen,” sagde Horner.

“Hans tider under dæktesten var ekstremt konkurrencedygtige. Det var en meget imponerende præstation og vi er spændte på at se, hvad resten af sæsonen bringer for Daniel på udlån hos Scuderia AlphaTauri.”

Ricciardo kørte tidligere for AlphaTauri, da det hed Toro Rosso mellem 2012 og 2013, før han blev forfremmet til Red Bull’s A-hold for 2014 efter Mark Webbers gik på pension.

Han opnåede syv sejre på fem år, før han forlod holdet ved udgangen af 2018 for Renault. Han forlod dig holdet kort før 2020-sæsonen begyndte til fordel McLaren.

Det gav ham endnu en løbssejr ved det italienske Grand Prix i 2021, men Ricciardo kæmpede hårdt med at tilpasse sig hos McLaren og blev til sidst erstattet af Oscar Piastri i 2023, efter præstationerne fortsatte med at dale.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023