Toto Wolff reagerer på Red Bulls ‘pink Mercedes’-strategi

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Mercedes-boss Toto Wolff har udtalt sig om Red Bulls strategi om et tættere samarbejde mellem deres to hold.

I den kommende sæson vil der sandsynligvis være et tættere samarbejde mellem Red Bull og AlphaTauri. Der vil være et øget fokus på at udveksle komponenter mellem de to hold, der begge er ejet af Red Bull.

Red Bull-boss Christian Horner har allerede flere gange været nødt til at forsvare dette samarbejde. Blandt andet har han afvist, at det vil afspejle den ‘lyserøde Mercedes’-kontrovers, der involverede Racing Point i 2020.

Dette ændrer dog ikke på det faktum, at AlphaTauri i sidste del  af sæsonen har modtaget mange dele fra Red Bull. Dette har også afspejlet sig i deres resultater på banen, som er blevet markant bedre mod slutningen af 2023.

At AlphaTauri har formået at skabe stor fremdrift i udviklingen af deres bil, er ikke gået ubemærket hen. Det er blandt andet noget, som man har lagt mærke til hos Williams.

“De har klart mere downforce end os nu,” sagde Williams-teamchef James Vowles ifølge Grandpx.news. og  tilføjede, at Williams valgte ikke at deltage i en ‘udviklingskamp’ med AlphaTauri i slutningen af sæsonen.

“Hvis vi havde prøvet, ville vi måske have vundet i dag, men tabt i morgen.

Og nu har Mercedes-boss Toto Wolff også udtalt sig om det tætte samarbejde. Han tager det dog med ro, da han ikke ser det som et problem.

“Skal jeg være ærlig, så har jeg kun set, at (Yuki, red.) Tsunoda blev nummer seks i kvalifikationen i Abu Dhabi. Det gør mig glad for Alpha Tauri-fansene, at de kan afslutte sæsonen på et højt niveau,” sagde han.

“Dette er en gennemsigtig verden. Jeg har ikke set på nogen af delene endnu, men jeg er sikker på, at andre vil. Men for at være ærlig, så har jeg ikke tænkt så meget over det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023