‘Jeg rystede stadigvæk’: Max Verstappen afslører det øjeblik, hvor han ramte sin grænse

Foto: Max Verstappen / Getty Images

Max Verstappen har nu indrømmet, at det var en kamp, der pressede ham til grænsen.

Red Bull-stjernen Max Verstappen har nu indrømmet, at hans kamp med Aston Martin-kører Fernando Alonso i Monacos Grand Prix, fik ham til at ‘ryste’. Det var en meget intens kamp om pole-position, som krævede, at han pressede sig selv til grænsen.

I sidste ende var det kun 0,084 sekunder, der skilte Verstappen og Alonso i Q3. Den hollandske kører var hurtigst, og kunne derfor glæde sig over sin pole-position.

Den 26-årige stjerne følte dog, at han var ved at miste sin føring i sidste sektor. Derfor var han nødt til at presse både sig selv og sin RB19 til grænsen, for at sætte den bedste tid.

Det viste sig at have været en god idé, at han pressede ekstra på i sidste sektor. Havde han ikke gjort det, er det utænkeligt, at han havde taget pole-position foran Alonso. Han har også indrømmet, at han faktisk ramte væggen ‘et par gange’.

“Selvfølgelig indså jeg, da jeg tog svinget før starten af den tredje sektor, at jeg havde været hurtigere, end jeg havde kørt tidligere. Men jeg vidste, at det ikke ville være nok. Den følelse havde jeg også,” sagde Verstappen til Marca.

“Så jeg tænkte: ‘Jeg vil presse den helt til grænsen og se, hvordan det ender’. Jeg kunne have fået pole-position, eller jeg kunne være kørt ind i væggen. Og ja, jeg ramt nogle vægge. Jeg ‘kyssede’ dem lidt. Men det var selvfølgelig et smukt område.”

“Jeg bemærkede, da jeg parkerede bilen og tog hjelmen af, at jeg stadig rystede lidt. Der ved du, at din puls er på sit højeste, og det presser dig til at få det bedste, du har.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023