Charles Leclercs nye kontrakt bringer ham på lønniveau som Max Verstappen

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Charles Leclerc har skrevet under på en ny kontrakt med Ferrari, der kommer til at gøre ham til en meget velhavende mand.

Der har været mange rygter om, hvad fremtiden vil bringe for Charles Leclerc. Blandt andet har der været forlydender om, at han kunne være på vej til Mercedes.

Nu lyder det dog, at det ikke kommer på tale. Derimod har han sat sin underskrift på en kontrakt, der holder ham hos Ferrari de næste mange år. Det skriver mediet La Gazzetta dello Sport.

Det er endnu ikke blevet bekræftet af det italienske Formel 1-hold, men det forventes at ske i nærmeste fremtid. Efter sigende er der tale om en kontrakt med en varighed på fem år.

Hvis der er hold i dette, vil det betyde, at Leclerc bliver hos Ferrari til udgangen af 2029. Det vil give ham en enorm grad af tryghed, da han er sikret en plads i Formel 1 de næste mange år.

Det samme er tilfældet for Max Verstappen, da hans nuværende kontrakt med Red Bull udløber ved udgangen af 2028. Hvad der skal ske med den hollandske stjerne derefter, vides ikke. Han vil dog ikke udelukke, at han helt kan forlade Formel 1.

Ifølge La Gazzetta dello Sport har Leclerc fået en kontrakt, der giver ham 25 millioner euro om året i de første år. Denne løn kommer til at stige til 50 millioner euro i det sidste år af kontrakten. Dermed ender han på samme lønniveau som Verstappen.

Det er dog værd at nævne, at hans kontrakt har en klausul, der lader ham forlade holdet efter tre år. Derfor har Ferrari fået tre år til at skabe en konkurrencedygtig bil. Formår de ikke at gøre dette, kan Leclerc ophæve sin kontrakt og forlade holdet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023