Lando Norris med klar besked om 2024

Foto: Peter Fox/Getty Images

McLaren-stjernen Lando Norris er kommet med en klar besked om den kommende sæson.

Selvom Lando Norris betragtes som en af de største stjerner i Formel 1, har han endnu ikke vundet et løb. Det skyldes primært, at han ikke har fået en konkurrencedygtig bil af McLaren.

Den britiske racerkører føler sig overbevist om, at næste år kan blive året, hvor han endelig får sin første sejr. Han er nemlig sikker på, at McLarens udvikling går i den rigtige retning.

“100 procent. Det bliver næste år, og jeg er med McLaren næste år. Jeg føler, at vi er så tæt på,” sagde Norris til Sky Sports F1 om sine chancer for at vinde sit første løb næste år.

“Vi har fået mange flere ting på plads. Vi har et par nye fyre, der også starter, som kommer fra andre hold. Nu står vi det bedste sted, vi formentlig har gjort i de sidste 10 år. Jeg føler, at vi har flere ting at se frem til næste år. Vi har endelig fået gang i vindtunnelen og så mange ting bliver samlet mere end nogensinde.

“Hvis der nogensinde har været et tidspunkt i mit liv i løbet af de sidste fem år, hvor jeg godt kan være lidt mere selvsikker, så er det sandsynligvis forud for  2024.

“Men vi er nødt til at starte sæsonen godt. I år startede vi forfærdeligt, og vi er stadig endt med at være meget, meget stærke. Så hvis vi kan starte sæsonen stærkt, så tror jeg, det kan blive et fantastisk år.”

For at vinde sit første løb, er Norris nødt til at besejre Verstappen. Selvom han har udfordret ham i denne sæson, kan det vise sig at blive svært.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023