Nyck de Vries mister sit Formel 1-sæde med øjeblikkelig virkning

Foto: Nyck de Vries / Gettyimages

Den hårdt pressede AlphaTauri-kører endte som nummer 17 i søndagens britiske Grand Prix.

Ifølge flere rapporter fra personer tæt på Formel 1-stjerner, så har Nyck de Vries mistet sin plads hus AlphaTauri med øjeblikkelig virkning.

Allard Kalff, en respekteret hollandsk journalist rapporterede tirsdag morgen, at den hollandske kører ville forlade holdet med det samme efter en skuffende første halvdel af hans rookie-sæson ved siden af Yuki Tsunoda.

Helmut Marko fra Red Bull havde opfordret de Vries til at forbedre sine præstationer i de seneste uger, men den tidligere Formel 2-mester fra 2019 har kun en bedste placering som nummer 12, som han opnåede i Monaco Grand Prix.

Frustreret over de Vries’ manglende evne til at forbedre præstationerne, har Marko trukket stikket og besluttet at fjerne den tidligere Mercedes-reservekører fra holdet.

Der er endnu ingen information om, hvem der vil erstatte Nick de Vries ved siden af Tsunoda – selvom Daniel Ricciardo kraftigt er blevet kædet sammen med et comeback til feltet – og han gennemfører en dæktest for Pirelli på Silverstone i en Red Bull RB19 tirsdag den 11. juli.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023