Zhou Guanyu overrasket over kritisk Alfa Romeo-ændring

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Alfa Romeo-kører Zhou Guanyu har indrømmet, at han var ‘en smule overrasket’ over at høre om beslutningen om at ansætte tidligere McLaren-direktør James Key.

Tidligere i denne sæson mistede James Key sit arbejde som teknisk direktør for McLaren. Her valgte McLaren-boss Zak Brown at rydde op i den tekniske afdeling, og det har Alfa Romeo udnyttet.

Sauber-direktør Andreas Seidl har nemlig hentet sin tidligere kollega. Han arbejdede sammen med ham fra 2019 frem til, at han selv forlod holdet i sidste sæson.

Beslutningen om at hente Key, er en del af den omstrukturering, der er i gang på holdet. De er nemlig i gang med at forberede sig til Audis indtog i Formel 1 i 2026.

Og nu har Zhou Guanyu indrømmet, at han var overrasket over at hre om Keys ankomst til holdet.

“Jeg var en smule overrasket. Jeg vidste, at tingene ville ændre sig lidt på holdet forud for 2026, men jeg forventede det ikke så hurtigt,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Generelt gjorde Jan et godt stykke arbejde, og han er ikke ude af holdet. De skal finde ud af, hvilken afdeling og rolle han skal overtage, og om han bliver eller ej.”

“Men Andreas er ved at gøre et hold klar til Audi-ankomsten, så jeg er glad for at tage, hvem end Andreas tager. Han er en god fyr og ved, hvad han gør for holdets bedste.”

“James vil give os nogle andre idéer. Vi fortsætter med at arbejde på at tage yderligere et skridt op i slutningen af sæsonen.”

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023

mandag 14. august 2023

søndag 13. august 2023

lørdag 12. august 2023