Yuki Tsunoda vil have sæde ved siden af Max Verstappen: “For let at sige, at han er for god”

Foto: Shutterstock

Yuki Tsunoda har underskrevet en ny kontrakt med AlphaTauri, men hans mål er at få sædet ved siden af Max Verstappen.

For nylig skrev Yuki Tsunoda under på en ny kontakt med AlphaTauri. Står det til japaneren selv, står han til snart at få en chance side om side med Max Verstappen.

Ikke alle ønsker at konkurrere med Verstappen, men Tsunoda er klar til at tage udfordringen op. Den 23-årige kører har været en del af Red Bulls juniorhold i flere år, og er klar til at tage næste skridt.

I næste sæson er han fortsat hos AlphaTauri, men han mener selv, at han bør være med i overvejelserne som afløser for Sergio Perez i 2025.

Når de begynder at overveje en afløser for Perez, håber Tsunoda derfor på, at de har ham med i tankerne. Han føler sig nemlig klar til at tage udfordringen op mod Verstappen.

Forud for løbet i Qatar udtalte Tsunoda sig til pressen, hvor han talte om sine muligheder hos Red Bull. Her indikerede han, at han ikke er bange for at køre side om side med Verstappen.

“For at være ærlig vil jeg gerne køre i den samme bil. Selvfølgelig er det en svær udfordring, men det er for nemt at sige, at han er for god,” sagde han ifølge GPFans.

Ifølge Tsunoda er det ikke muligt at sammenligne dem med hinanden, da han aldrig har haft mulighed for at vise sig frem i en god bil. Desuden møder de sjældent hinanden på banen, hvor dueller også er sjældne.

“Vi kører jo aldrig mod hinanden, og vores biler er helt forskellige. Så jeg kan ikke sige noget om forskelle i kørestil,” sagde Tsunoda.

“For mig skiller hans konsistens sig virkelig ud. Han er i stand til at yde sit bedste under alle forhold. Jeg håber, at Red Bull holder øje med mig. Og samtidig også har min fremtid i tankerne, men jeg ved ikke andet om det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023