Yuki Tsunoda frustreret efter Daniel Ricciardos tilbagevenden til F1-gridden

Foto: Shutterstock

Daniel Ricciardo vendte i weekenden tilbage til feltet i Formel 1. Han var tilfreds med hans resultat, men holdkammeraten Yuki Tsunoda var derimod utilfreds.

Efter en række mangelfulde præstationer, blev Nyck de Vries fyret som kører for AlphaTauri efter kun 10 løb. Umiddelbart efter fyringen blev det afsløret, at Daniel Ricciardo var blevet udpeget til at afløse ham.

Han vendte derfor tilbage til feltet i Ungarns Grand Prix, hvor han kørte sig til en 13.-plads. Det var to placeringer bedre end holdkammeraten Yuki Tsunoda, der sluttede på en 15.-plads.

På trods af holdets tvivlsomme dækstrategi, der medførte, at Ricciardo måtte skifte dæk for anden efter kun en håndfuld omgange, var hans præstation lovende.

Efter løbet udtalte den australske racerkører, at han var godt tilfreds med sit resultat. Han forklarede i denne forbindelse, at han følte sig godt til rette i bilen, men at der stadig var meget arbejde, der skulle gøres.

Holdkammeraten Yuki Tsunoda var derimod meget frustreret, og anså faktisk hele Ungarns Grand Prix som en spildt mulighed. Det gav han udtryk for et i et interview efter løbet.

Ganske vist anerkendte han, at bilens løbstempo var godt. Til gengæld kritiserede han holdets tilgang og antydede, at de havde valgt en helt forkert strategi.

“Løbstempoet var godt. Jeg er glad for bilen, men vi spilder alt,” udtalte Tsunoda ifølge Formula1news.co.uk efter løbet i Ungarn.

“Tempoet var godt, men det, vi gjorde, fungerede desværre ikke godt. Det er det.”

Han får muligheden for at forbedre sig allerede i den kommende weekend. Her skal han og resten af feltet igen i aktion, men denne gang i Belgien. Her bliver løbet kørt på den ikoniske Circuit de Spa-Francorchamps.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023