Yuki Tsunoda bryder tavsheden om at overtage Sergio Perez’ sæde

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Der har været forlydender om, at Yuki Tsunoda kan afløse Sergio Perez hos Red Bull. Nu taler den japanske kører selv ud om det.

Forud for denne sæson, var der et stort pres på Yuki Tsunoda. Både han og holdkammeraten Nyck De Vries kører for at bevise, at de har en fremtid i sporten.

Tsunoda har dog formået at bringe sine kritikere til skamme, da han har bevist, at han er en dygtig racerkører. Ved flere lejligheder har han fået mere ud af sin bil, end de fleste havde forventet ville være muligt.

I et interview med GiveMeSport har han udtalt sig som sine muligheder for at køre for Red Bull. Derudover har han også udtalt sig generelt om sin fremtid i Formel 1.

“Jeg tror, at Checo (Perez, red.) har en kontrakt til slutningen af næste år. Jeg formoder, at Red Bull er tilfreds med ham. Så for nu skal jeg bare fokusere på mig selv og vise min værdi,” sagde han.

“Jeg tror, at tiden vil vise det alligevel. Det er godt at blive hos AlphaTauri og vise min præstation frem for alle holdene.”

Han er derfor godt klar over, at der kan komme en dag, hvor han bliver nødt til at forlade Red Bull-familien. Netop derfor har han et ønske om at holde alle muligheder åbne, i stedet for at jagte et Red Bull-sæde.

“Jeg kan ikke vælge, hvilket hold jeg vil til, eller hvilke ting jeg vil gøre i Formel 1 endnu. Jeg tror, at Red Bull stadig vil have det sidste ord. Så jeg ønsker at nå til et punkt som kører, hvor jeg har det valg,” sagde han.

“Selvfølgelig ønsker jeg at slutte mig til et konsekvent højtydende hold baseret på deres track-record i de seneste år.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023