Vrede kørere beskylder hinanden for kaos ved starten i Brasilien

Foto: Dan Mullan/Getty Images

De to Formel 1-kørere har hver deres mening om, hvem der var skyld i ulykken i Brasiliens Grand Prix.

Nico Hülkenberg og Alex Albon var involveret i en ulykke i starten af Brasiliens Grand Prix. Det er der ingen af dem, der kan løbe fra. Til gengæld er de ikke enige om, hvor skylden ligger.

Ganske få sekunder inde i løbet på Interlagos var det slut for Alex Albon og Kevin Magnussen. Den danske racerkører blev nemlig ramt bagfra af Albon.

Williams-køreren havde fået en god start, og var i stand til at udfordre Hülkenberg. Desværre endte tyskeren med at blive klemt mellem Albon og Magnussen ved første sving, og det forårsagede en kontakt.

Da Hülkenberg og Albon kolliderede, blev sidstnævnte sendt sidelæns ind i Magnussen. Det medførte store skader på begge biler, hvorfor ingen af dem kunne fortsætte løbet.

Efterfølgende kiggede stewarderne på uheldet, men besluttede ikke at undersøge det nærmere. Det blev nemlig hurtigt afgjort, at der var tale om en ‘racing incident’.

Hülkenberg erklærede sig enig i dette, men ifølge GPFans rettede han alligevel det meste af skylden på Magnussen.

“Kevin kom op og slæbte mig med sig. Men jeg tror, det bare var en klassisk racing incident. Kevin pressede bare for hårdt, og hvis han gjorde det bedre, ville det ikke være sket,” sagde Hülkenberg til Sky Germany.

Albon indrømmede, at han følte, at han var nødt til at tage risici i starten. Han ønskede nemlig hurtigt at passere de to Haas-biler. Han var dog enig i, at fejlen ikke lå hos en bestemt kører.

“Vi fik en rigtig god start – måske den bedste i feltet. Vi vidste, at Haas ville blive svære at overhale. Nico (Hülkenberg, red.) kunne ikke se til højre, så det er svært at bebrejde nogen, men det ødelagde mit løb,” sagde Albon til Canal+.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023