Vasseur om Ferrari-problemer: Charles Leclerc burde ‘sætte sig selv i vores sted’

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Ferrari-teamchef Frederic Vasseur har opfordret Charles Leclerc til at ‘sætte sig selv i deres sted’, efter endnu en strategisk fejl under Canadas Grand Prix.

Charles Leclerc sluttede på en fjerdeplads på Circuit Gilles Villeneuve, hvor han formåede at holde fart i sin Ferrari hele løbet. Derfor er det et skridt i den rigtige retning for holdet.

Men hans chance for at sikre sig en plads på podiet, blev der forpurret af Ferrari. De besluttede nemlig at lade ham blive på banen på Intermediate-dæk, selvom banen begyndte at blive tør.

Den 25-årige racerkører bad flere gange om at få andre dæk på, men det blev ikke imødekommet. Derfor måtte han nøjes med en 11. plads i kvalifikationen.

En straf til holdkammeraten Carlos Sainz gav Leclerc en plads i top-10, men han var frustreret over endnu en strategisk fejl fra holdets side.

Ferrari har flere gange fået stor kritik for deres strategi, siden Leclerc blev en del af holdet i 2019. Flere gange har det kostet den 25-årige racerkører dyrt, og flere gange har han udtrykt utilfredshed med dette.

“Man kan altid gøre et bedre stykke arbejde. Men det er rigtigt, at det billede, man har 10 sekunder efter kvalifikationen, ikke altid er det bedste,” sagde Vasseur ifølge RacingNews365

“Vi havde en god samtale med Charles og gav ham det overordnede billede af situationen.”

“Forvirringen opstod ved, at han ikke fik det overordnede billede af kvalifikationen. Vi har bestemt nogle områder, hvor han er nødt til at sætte sig i vores sted nogle gange.”

“Vi kan ikke sige, at vi gjorde et godt stykke arbejde. Farten var bedre, og at slutte på en 11. plads betyder, at noget gik galt.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023