Valtteri Bottas smider tøjet: Kæresten deler frækt billede på Instagram

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Valtteri Bottas virker til at være en mand, der trives helt fint med ikke at have tøj på.

Den finske Formel 1-kører har flere gange delt billeder på de sociale medier, hvor han er helt afklædt. Og nu har han endnu engang smidt tøjet, og et billede af dette er havnet på Instagram.

Flere gange tidligere har han gjort dette. For nylig delte han blandt et afklædt billede i forbindelse med fejringen af midsommer i Finland.

Ikke nok med det, så har han også foræret Lewis Hamilton et lærredsprint af hans famøse ‘numse-billede’. Dette billede endte med at gå viralt under 2022-sæsonen i Formel 1.

Bottas’ kæreste, den professionelle cykelrytter Tiffany Cromwell, står bag delingen af det seneste afklædte billede af den finske racerkører. Billedet har hun delt i en story på Instagram.

På billedet kan man se, at han har smidt alt tøjet. Det eneste, han har på, er et par solbriller og en hat.

Foto: Instagram

Desuden kan man se, at han holder noget for sine ‘ædlere dele’. Foran kameraet står der også en fotograf, hvorfor det kunne tyde på, at der er tale om en form for reklamebilleder.

Selvom det næppe ville blive værdsat, hvis han ankom til sine racerløb i samme mundering, finder mange Bottas som værende et frisk pust. Han er nemlig ikke bange for at være sig selv.

Af denne grund er han faktisk også en af de mest populære kørere i Formel 1. Det er han, selvom det i denne sæson har været begrænset med de positive resultater for ham.

Bottas har kontrakt med Alfa Romeo frem til udgangen af 2026. Her skifter holdet ejerskab til Audi. Derfor er det ikke sikkert, at han kommer til at fortsætte hos dem.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023