Valtteri Bottas med nedslående dom over Alfa Romeo

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Valtteri Bottas har ikke hentet point i de seneste to løb, selvom Alfa Romeo har taget et skridt fremad.

Alfa Romeo har ikke gang i deres bedste sæson i Formel 1. I denne sæson er det kun blevet til ni point for det Hinwil-baserede hold.

De har haft svært ved at følge med deres rivaler, og introducerede derfor en række opgraderinger under Storbritanniens Grand Prix.

Her sluttede Bottas på en 12.-plads, hvilket gjorde ham til holdets bedst placerede kører. Efterfølgende har han fortalt, de har taget et skridt fremad, men det samme har deres rivaler.

“Vi har bestemt taget et skridt fremad, men det har de andre hold også. Sådan er spillet. Så jeg bliver nødt til at finde lidt mere,” sagde han ifølge PlanetF1.

“Vi har ikke noget på vej ved de kommende to løb, men først efter sommerferien. Så drengene og pigerne kommer til at arbejde hårdt på fabrikken for at bringe nogle nye ting til os.”

I skrivende stund befinder de sig på en 9.-plads i den samlede stilling, hvor de er to point efter Williams og Haas.

I de fleste løb befinder de tre hold sig bagerst i feltet, og de har derfor svært ved at opnå noget. Det har fået Bottas til at foreslå, at Alfa Romeo bør fokusere på næset års bil.

“Vi nærmer os halvvejs i sæsonen, og vi har ikke været i stand til at rykke op i stillingen,” sagde Bottas.

“På et tidspunkt beslutter vi, hvornår det skal være 100 procent fokus til næste år. Og jeg er sikker på, at diskussionerne snart vil blive taget.”

“Vi forventede at være bedre end sidste år, men vi har bare ikke fundet nok i løbet af vinteren og begyndelsen af sæsonen indtil videre. Vi når ikke de mål, vi har sat os.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023