Toto Wolff vil gå glip af flere løb i fremtiden – ny struktur på vej hos Mercedes

Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images

Mercedes-boss Toto Wolff har afsløret, at han i fremtiden kommer til at være fraværende ved flere løbsweekender.

Toto Wolff har et mål om at ‘skabe en struktur for fremtiden’ hos Mercedes. Han har et mål om at kunne udeblive fra flere Formel 1-løb i fremtiden, da kalenderen fortsat bliver større.

I denne sæson var Wolff ikke til stede under løbene i Japan og Qatar. Det var dog ikke helt frivilligt, da han skulle komme sig over en knæoperation.

Derfor var det den tidligere F1-kører Jerome d’Ambrosio, der fik ansvaret for de to løb. Ifølge Crash.net delte han dog ansvaret med holdets kommunikationschef, Bradley Lord.

Wolff har bestemt ikke planer om at droppe sin rolle som teamchef, men han vil gerne gå en anden fremtid i møde. Derfor vil han skabe en anden struktur på holdet.

“Det klare mål er at bygge en struktur for fremtiden, og det er mit ansvar for holdet,” sagde Wolff i et interview med AP.

“Der kunne falde en sten ned på mit hoved, og hvordan ser det ud bagefter? Derfor ser jeg gerne, at jeg ikke er til 24 løb om nogle år. Måske kun 15 løb.”

“Men der er mange år tilbage. Jeg ser mig selv i denne rolle i lang tid. Jeg kan ikke forestille mig at lave noget andet.”

Wolff afslørede også, at han overvejede at stoppe i Formel 1 i 2020, fordi han var ‘mentalt og fysisk træt’.

“Jeg kæmpede virkelig i 2020. Jeg skulle tage en beslutning om, hvorvidt jeg ville forblive aktiv i sporten eller at være aktionær, og vende tilbage til min finansverden. Jeg var træt, mentalt og fysisk, men så kom jeg til den erkendelse, at jeg ville fortsætte,” sagde han.

“Jeg føler, at jeg bidrager til holdet med finans og motorsport. Jeg har en passion for begge dele, og det er derfor, jeg fortsætter med at gøre det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023