Toto Wolff udspurgt om kontroversielt problem

Toto Wolff er blevet stillet spørgsmål om det kontroversielle design, som Mercedes valgte at indføre på deres sidepods.

McLaren gik fra 0 til 100 km/t på ingen tid, da de pludselig sikrede sig anden- og tredjepladsen i kvalifikationen på Silverstone. Dagen efter fortsatte de deres succes, da Lando Norris blev nummer to, mens Oscar Piastri blev nummer fire.

Både Lewis Hamilton og Toto Wolff har efterfølgende udtalt, at den opgraderede MCL60 har mange ligheder med Red Bulls RB19.

Det er et andet koncept end det, som Mercedes valgte at satse på i starten af året. Det har medført, at Wolff igen er blevet spurgt om de vil følge trop og bruge et lignende design.

“Vi havde sidepod-konceptet og karrosseriet i vindtunnelen meget tidligt for at se, hvad det ville åbne op for,” sagde han ifølge Crash.net.

“Og hvor meget det ville tilføje til ydeevnen. Det relative tab af downforce var betydeligt på den måde, vi måler det på. Så det er ikke noget, vi har ønsket at følge op på tidligere på året.”

“Om vi vil ændre vores design? Vi har en stor gruppe af aerodynamikere, ledet af James (Allison, red.). Jeg er sikker på, at det vil være en overvejelse at se på det, de (McLaren, red.) har gjort.

“Sidepods og karrosseriet er kun en del af chassiset. Det ser helt klart ud til, at der er interessante løsninger, der åbner sig. Men det meste af ydelsen kommer fra gulvet og diffusoren, og vi har ikke set, hvordan de har fortolket reglerne, og hvordan de har gjort det.”

“Så efter min mening er det hele pakken. Vi ser, at de stærke biler alle ser lidt ens ud, når man ser fra siden samt oppefra og ned. Det har bestemt været i vores tanker allerede dengang, men måske er det bare en indikation af, hvor det går hen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023