Toto Wolff raser over Max Verstappens dominans i Formel 1

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Toto Wolff har indrømmet, at Max Verstappen er ‘på et andet niveau’, end resten af feltet i Formel 1.

Toto Wolff er tilsyneladende ikke glad for, at Max Verstappen befinder sig på ‘et andet niveau’, end de øvrige kørere. Han har nemlig indrømmet, at det har ‘p****t ham af’, at Red Bull-stjerne er så dominerende.

Verstappen har bragt sig selv i en rigtig god position til at vinde sit tredje verdensmesterskab i Formel 1. Den 25-årige hollænder har virket nærmest ustoppelig i den dominerende RB19 i denne sæson. Og det ser ikke ud til at stoppe.

Og nu har Wolff udtalt, at Verstappens imponerende fart på banen gør, at ingen anden kører vil være i stand til at fange ham.

“Jeg synes, at Verstappen er på et andet niveau. Det p****r mig af at sige det, men det er virkeligheden,” sagde han efter lørdagens kvalifikation ifølge Express.

“Der er et meritokrati. Red Bull har bare gjort det bedste stykke arbejde, køreren kører fremragende, og de er bare langt foran. Og det er noget, som kun vi har i vores hænder at få styr på.”

Wolff udtalte sig også om sammenstødet mellem Lewis Hamilton og George Russell i kvalifikationen. Her gjorde han det klart, at det ikke burde være sket.

“Det burde ikke ske. Holdkammerater bør aldrig kollidere. Ikke engang med en anden bil bør du ikke kollidere i kvalifikationen,” sagde han.

“Dette er en holdindsats og noget i vores kommunikation. Vi er nødt til at gennemgå efter den hændelse for at undgå det i fremtiden.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023