Toto Wolff: Mercedes kan stoppe Red Bull fra at ødelægge Formel 1

Foto: Marcel ter Bals/BSR Agency/Getty Images

Toto Wolff mener, at Mercedes vil være i stand til at stoppe Red Bull i at ødelægge Formel 1.

Mercedes-boss Toto Wolff har hævdet, at hvis Red Bull vinder hvert løb i denne sæson, vil det ‘ikke være godt’ for sporten. I samme ombæring sagde han også, at Mercedes har ‘de bedste kørere til at modvirke’ deres store dominans.

Max Verstappen og Sergio Perez har sørget for, at der hidtil kun har været Red Bull-kørere øverst på podiet. Derfor har Red Bull bragt sig solidt i front i det samlede konstruktørmesterskab.

Hollandske Verstappen har vundet fem løb i denne sæson, mens hans holdkammerat har taget to sejre. Det tegner et klart billede af, at der fortsat ikke er andre hold, der kan hamle op med Red Bulls RB19.

Bilen er ganske enkelt for hurtig til, at de øvrige hold kan følge med. Det har ført til spekulationer om, at Red Bull kan ende med at vinde hvert eneste løb i denne sæson.

Men ifølge Wolff er både Hamilton og Russell i stand til at stoppe Verstappen. Han mener fuldt og fast, at de har evnerne til at gøre det, hvis bare de får en optimal bil at køre i.

“Formel 1 har altid været designet til, at de bedste vinder. Reglerne er de samme for alle,” sagde han til det østrigske medie Oe24.

“Når et hold gør et bedre stykke arbejde, skal du erkende det, uden at være misundelig. Red Bull har fået det bedste ud af situationen og gjort det bedste stykke arbejde. Vi prøver.”

Wolff blev også spurgt ind til sine tanker om, hvor sandsynligt det er, at Red Bull vinder alle løb i denne sæson.

“Jeg håber det ikke, da det ikke ville være godt for Formel 1. Men de har en bil, der kan gøre det muligt,” svarede han.

“Vi har de bedste kørere til at modvirke det, men vi skal have en optimal bil, før vi kan forhindre det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023