Toto Wolff: Mercedes kan ikke ‘udfordre’ Max Verstappen endnu

Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images

Mercedes-teamchef Toto Wolff erkender, at de endnu ikke er klar til at konkurrere med Max Verstappen. Derfor vurderer han heller ikke, at de kan vinde løb.

Mercedes har bestemt ikke fået den ønskede start på denne sæson. De lagde ud med et design uden sidepods, hvilket de er endt med at droppe.

I de seneste uger har Mercedes dog gjort store fremskridt, og er begyndt at hale ind på Aston Martin. På trods af dette, er de dog endnu ikke klar til at konkurrere med Red Bull.

For nylig afslørede Wolff, at de har flere store opgraderinger med sig til Silverstone. Derudover vil de også introducere endnu en pakke med opgraderinger, inden de går på sommerferie.

Selvom Mercedes har oplevet en positiv udvikling på det seneste, erkender Wolff, at Verstappen stadig har et stort forspring. Derfor indrømmer han også, at de stadig har arbejde at gøre, for at kunne indhente ham.

I samme ombæring har han udtalt, at deres udvikling har været positiv på det seneste. Derfor re han også overbevist om, at de vil være i stand til at indhente Verstappen på sigt.

“Generelt tager vi større skridt nu. Jeg synes, vi gør gode fremskridt. Men jeg tror, at Max’ føring stadig er for stor til virkelig at kunne sætte ham under pres,” sagde han ifølge Sky Deutschland.

“Men jeg tror, vi kan ordne det. Det er aerodynamikken. Det er hele det mekaniske koncept. Det hele er vævet sammen.”

Derfor er blikket naturligvis også rettet mod Mercedes, der vil forsøge at indhente Verstappen. Den hollandske Red Bull-stjerne har dog allerede nu bragt sig i en god position til at vinde verdensmesterskabet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023