Toto Wolff kommet til skade i ferieulykke

Foto: Toto Wolff / Instagram

Toto Wolff har pådraget sig en slem skade, mens han har været på ferie med sin familie.

Mercedes-teamchef Toto Wolff har udnyttet sommerpausen i Formel 1 til at tage på ferie med sin familie. Desværre har uheldet fulgt ham, da han er kommet alvorligt til skade efter et styrt på sin cykel.

Hans kone, Susie Wolff, har delt en række billeder fra ferie på sin Instagram-profil. Her viser hun, at de er på ferie med deres søn, Jack.

“Actionfyldt start på sommerferien. Det sidste billede viser, hvordan mountainbiking endte for Toto,” har hun skrevet som tekst til sit opslag på det sociale medie.

Ruller man hen til det sidste billede, kan man se Toto Wolff gå hånd i hånd med sin søn. Hans venstre ham er i gips, hvilket tyder på, at han har brækket en eller flere knogler i sin arm.

På trods af, at han tilsyneladende ikke har været i stand til at holde sig på cyklen, ser han ud til at være ved godt mod. Derfor er der heller ikke noget, der indikerer på, at ferien bliver forkortet af denne grund.

På de andre billeder kan man se, at familien blandt andet har været ude at køre gokart.

Ifølge PlanetF1, som har talt med en talsperson med Mercedes, har Wolff brækket sin albue. Han kom til skade mandagen efter Belgiens Grand Prix, og forventer at have kommet sig helt ved udgangen af sommerpausen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Susie Wolff (@susie_wolff)

Det vil sige, at der heller ikke er noget, der indikerer, at det vil påvirke hans arbejde. Tværtimod er det forventet, at han vil være klar til at vende tilbage til arbejdet hos Mercedes efter ferien.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023