Toto Wolff i det røde felt: ‘Denne bil fortjener ikke at vinde’

Foto: Toto Wolff / Gettyimages

Mercedes-boss Toto Wolff havde ikke meget positivt at sige efter løbet i Brasilien.

Mercedes havde store problemer med at få tingene til at fungere i Brasilien. Både lørdag og søndag kæmpede de med både fart og dækslid. Både Lewis Hamilton og George Russell havde svært ved at holde liv i deres dæk, hvorfor de mistede meget fart.

Russell blev tilmed nødt til at trække sig sent i løbet, fordi motoren blev for varm. Hamilton måtte derudover nøjes med en 8.-plads, og var et minut efter Max Verstappen, der vandt løbet.

Præstationen i Brasilien stod derfor i stor kontrast til løbene i hhv. USA og Mexico. Her kunne Hamilton nemlig køre over målstregen som nummer to, om end han blev diskvalificeret i Austin.

Da han udtalte sig til Sky Sports F1 efter løbet, insisterede Wolff på, at Mercedes tog ‘et utilgiveligt resultat’  hjem.

Samtidig gjorde han det også klart, at de ikke fortjener at vinde med den nuværende bil. Han håber dog på, at de kan klare sig bedre i Las Vegas.

“Denne bil fortjener ikke en sejr,” indrømmede Wolff ifølge Sky Sports.

“Jeg tror, vi skal presse på for de sidste to løb og komme os over det. Jeg tror, det er det vigtigste. Vi må se, hvad vi kan gøre i Las Vegas. Det er en helt anden bane og Abu Dhabi, men præstationen manglede bare.”

“Hastighed på lige strækninger var et problem, men sandsynligvis ikke den primære faktor. Den vigtigste faktor var, at vi ikke kunne komme rundt i svingene med den større vinge med den base, vi havde brug for. Vi dræbte dækkene, som bare blev spist op inden for et par omgange.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023