Toto Wolff glæder sig til sæsonafslutningen: ‘Har fået nok af at lede efter forklaringer’

Foto: Shutterstock

Toto Wolff ser frem til at runde denne sæson af, som bestemt ikke har været mindeværdig for Mercedes.

Mercedes-boss Toto Wolff er glad for, at sæsonen snart er overstået. Han er nemlig træt af at lede efter forklaringer på deres problemer.

“Jeg er træt af at lede efter forklaringer på, hvorfor det ikke går godt,” sagde han til Sky.

Denne udtalelse kom i kølvandet på, at Lewis Hamilton for anden gang i træk blev elimineret før Q3. Den britiske stjerne var meget forundret over, at han ikke kunne få en plads i Q3. Desuden var han forundret over det store hul op til George Russell på 4.-pladsen.

Efter kvalifikationen sagde Wolff, at Hamiltons bil ikke havde noget greb. Desuden slog han også fast, at han er glad for, at det er sidste løb i denne sæson. Næste år kommer de nemlig med en ny bil, som de forventer kan forbedre deres vinderchancer.

“Jeg er bare glad for, at dette var sæsonens sidste kvalifikation, og at vi kommer med en ny bil,” sagde han.

Hamilton var også meget frustreret efter kvalifikationen. Her forklarede han, at der var problemer med balancen, og hans opsætning. Derfor klarede Russell sig også bedre, da han ikke kører med den samme opsætning.

“Bilerne er ikke de samme. Der er noget galt i vores ende. Jeg er sikker på, at vi vil se nærmere på det, men jeg har haft problemer med bilen hele weekenden,” sagde han.

“Det går op og ned i hvert hjørne. Lige fra du trykker på bremsen, hvor du styrer, og hvor du rammer spidsen. Den er bare vildt ude af balance, og det er svært at forudsige, hvad der kommer til at ske.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023