Toto Wolff: Fra ‘forfærdeligt’ til ‘ikke godt’

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Mercedes fremviste en række opgraderinger i Monacos Grand Prix, men er endnu ikke på det ønskede niveau.

Mercedes-boss Toto Wolff mener, at holdet er på rette kurs med hensyn til udviklingen af deres bil. Han ser de seneste opgraderinger som et ‘opmuntrende’ skridt.

Ligeledes har han påpeget, at bilen var ‘forfærdelig’ sidste år. Sådan forholder det sig ikke længere. Nu har Lewis Hamilton og George Russell blot beskrevet den som ‘ikke god’.

“Det er så svært, fordi vi blandede os med Aston Martin og Ferrari,” sagde Wolff ifølge Formula1news.co.uk efter Monacos Grand Prix.

“Positivt. Måske opmuntrende. Vi har aldrig været rigtig gode her. Vi har været tre tiendedele efter pole-position i år. Sidste år var det seks tiendedele.”

“Bilen var ‘forfærdelig’ sidste år, men denne gang sagde kørerne, at den ‘ikke var god’. Så det er et trin op.”

“Men vi skal være forsigtige. Vi er nødt til at tage til Barcelona og indsamle flere data. Det er et nyt udgangspunkt. Jeg forventer heller ikke, at vi overgår Aston Martin og Ferrari der.”

“Det handler mere om at forstå, hvad bilen gør nu, og hvordan vi skal sætte den op. Vi er rigtig gode til at slibe væk, når vi har besluttet os for en retning.”

“Med det gamle design, der ikke var fantastisk… Det var forfærdeligt i begyndelsen af sæsonen, men vi formåede at vinde et løb i Interlagos på en dominerende måde. Så vi skal nå dertil.”

Mercedes er i skrivende stund et enkelt point efter Aston Martin i konstruktørmesterskabet. Derfor er de i en god position til at opnå et bedre resultat, end de gjorde sidste år.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023