Toto Wolff: Derfor trækker det ud med Lewis Hamiltons kontraktforhandlinger

Foto: Danilo Di Giovanni/Getty Images

Toto Wolff føler sig fortsat ‘meget sikker på’, at Lewis Hamilton skriver under på en ny kontrakt med Mercedes.

Lewis Hamiltons fremtid i Formel 1 har været anledning til stor spekulation i de seneste måneder. Det skyldes, at hans nuværende kontrakt med Mercedes udløber efter denne sæson.

Da han endnu ikke har skrevet under på en ny kontrakt, har der været spekuleret i, om et holdskifte kan blive en realitet. Ydermere har der også været rygter om, at han helt trækker sig fra Formel 1.

Forud for Canadas Grand Prix bekræftede Mercedes-boss Toto Wolff dog, at en ny aftale snart vil være på plads. Derfor ser det ikke ud til, at den britiske stjerne hverken stopper eller vælger at skifte hold.

I forbindelse med Østrigs Grand Prix er Wolff blevet stillet utallige spørgsmål om Hamiltons situation. Han har dog udtalt, at der ikke kommer noget nyt, inden Storbritanniens Grand Prix i weekenden.

Derudover har han også afsløret, hvad der er årsagen til, at det trækker ud. Her har han slået fast, at det ikke er et spørgsmål om penge.

“Jeg er stadig meget sikker. De vil gerne gå ned i de små detaljer, og nogle gange kan man have en situation, hvor alt er skåret ud,” sagde han ifølge Sky Sports F1.

“Det her handler slet ikke om penge. Det handler om fremtiden. Hvad det er, vi vil gøre og optimere. Vi taler ikke om længde, penge og alt det der. Det er andre emner, vi taler om.”

Wolff blev også spurgt om, hvor længe Hamilton kommer til at køre for Mercedes. Dette kunne han dog ikke givet et konkret svar på.

“I et stykke tid. Briterne siger, at et par betyder to. Amerikanerne siger, at et par betyder få. Så det er et sted derimellem,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023