Toto Wolff: Daniel Ricciardo skal testes som erstatning for Sergio Perez

Foto: Shutterstock

Tidligere på sæsonen mistede Nyck de Vries sin plads hos AlphaTauri. Denne plads er blevet overtaget af tidligere Red Bull-kører Daniel Ricciardo.

Mercedes-teamchef Toto Wolff mener, at Red Bull har en bagtanke med at sende Daniel Ricciardo til AlphaTauri. Han mener ganske enkelt, at de ønsker at teste, om han har niveauet til at afløse Sergio Perez.

Nyck de Vries nåede kun at køre 10 løb for AlphaTauri, inden han fik stukket en fyreseddel i hånden. Efter sigende var det Red Bull-rådgiver Helmut Marko, der traf beslutningen om at fyre hollænderen.

Efterfølgende har Wolff udtalt sig om situationen, og her har han udtryk sin sympati for den hollandske kører. Desuden forklarede han også, at han vil forsøge at støtte ham, så godt han kan.

“Jeg har ondt af ham,” sagde Wolff ifølge Formula1news.co.uk.

“Han ringede til mig mandag morgen for at spørge, om jeg havde tid til en kop kaffe. Det havde jeg, og jeg vil støtte ham så godt, jeg kan.”

Han slog også fast, at Formel 1 er en barsk og konkurrencepræget verden. Selvom De Vries viste potentiale, var beslutningen i sidste ende uundgåelig.

På trods af at have udtryk forståelse for, at De Vries fik en fyreseddel, er han i tvivl om årsagen til valget af Ricciardo. Wolff er nemlig overbevist om, at de er i færd med at teste, om han er i stand til at afløse Sergio Perez.

“Jeg tror, at de vil have et ‘benchmark’ med Daniel Ricciardo for at se, om han kan tage over efter Checo (Perez, red.),” sagde Wolff.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023