Toto Wolff bryder tavsheden om Hamilton/Russell-sammenstød i Qatar

Foto: Marcel ter Bals/BSR Agency/Getty Images

Toto Wolff har udtalt sig om kollisionen mellem Lewis Hamilton og George Russell i Qatar for første gang.

I første sving på den indledende runde i Qatar, forsøgte Hamilton at køre forbi Russell på ydersiden. Den britiske veteran fik en bedre start på de bløde dæk, og mente derfor, at han kunne udfordre i første sving.

Men den syvdobbelte verdensmester nåede ikke forbi Russell, inden han trak ind, hvilket resulterede i en kollision. Det kostede ham resten af løbet, mens Russell måtte kæmpe sig frem til en 4.-plads.

Wolff var ikke selv til stede i Qatar på grund af en knæoperation. Derfor har han heller ikke udtalt sig om kollisionen før nu

“Den sidste runde i Qatar var et tilfælde af, hvad det kunne have været,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Som et hold ønsker man aldrig at se sine biler kollidere. Det var frustrerende at efterlade en masse point på bordet. Især fordi bilens tempo var godt.”

“Det var dog opmuntrende at se, hvordan kørerne og holdet reagerede. Både Lewis og George ved, at holdet kommer først og har aldrig til hensigt at bringe det i fare.”

“Jeg er sikker på, at vi alle vil udvikle os fra dette øjeblik. Vi er nu fokuseret på Austin og at sørge for, at vi får mest muligt ud af den kommende weekend.”

Desuden tog han sig også tid til at hylde Circuit of the Americas i Austin, hvor feltet skal køre i den kommende weekend.

“Det er altid fantastisk at køre på Circuit of the Americas. Der er en fantastisk atmosfære, og byen tager imod Formel 1 med åbne arme,” forklarede han.

“COTA er en af de mest udfordrende moderne baner og giver spænding for kørerne. Vi har et modificeret gulv med, som er den sidste store opgradering, vi bringer til banen i år.”

“Det vil forhåbentlig give en lille gevinst. Men endnu vigtigere, er endnu en milepæl for vores udviklingsvej for W15.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023