Toto Wolff beskyldt for ‘kærlighedsaffære’ med F1-chef af Helmut Marko

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-rådgiver Helmut Marko har sendt en lille stikpille i retning af Toto Wolff, ved at beskylde ham for at have en ‘kærlighedsaffære’.

Helmut Marko har lavet sjov med, at Mercedes-teamchef Toto Wolff har en ‘kærlighedsaffære’ med Ferrari-boss Fred Vasseur.

Ifølge Express er det en udtalelse, der er kommet i kølvandet på, at ingen af holdene har bakket op omkring Red Bulls kritik af de nye tekniske regler.

En ny æra i Formel 1 træder i kraft i 2026. Her skal bilerne køre med V6-hybridmotorer, da sporten har et mål om at bliver mere bæredygtig på tværs af hele linjen.

Ligeledes er det også planer, der er blevet sat i verden, for at kunne tiltrække nye motorleverandører til Formel 1.

I denne sæson er der kun fire motorleverandører i sporten, hvilket er Mercedes, Renault, Ferrari og Red Bull. I 2026 bliver Audi også en del af rækken, ligesom Honda vender tilbage til sporten, da de har indgået en aftale med Aston Martin.

I et interview med mediet Motorsport Total valgte Marko at prikke lidt til Wolff og Vasseur.

“Vasseur fortsætter sin kærlighedsaffære med Toto. Derfor er der lidt resonans hos Ferrari,” sagde han.

Derudover gav han også Alpine hårde ord med på vejen. Her sagde han ganske enkelt, at han ‘ikke ved, hvad de foretager sig’.

Han var også meget realistisk omkring det faktum, at Red Bull ikke ser ud til at få støtte i deres kritik. Derfor tyder det heller ikke på, at andre vil modsætte sig reglerne.

“Vi har ingen allierede endnu, og det er ikke, fordi vi ikke kan få det under kontrol,” lød det også fra den anerkendte Red Bull-rådgiver.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023