Toto Wolff bekræfter to Mercedes-opgraderinger inden sommerferien

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Mercedes-boss Toto Wolff har bekræftet, at holdet arbejder på to store opgraderinger, som vil blive introduceret inden sommerferien.

Mercedes formåede at tage et stort skridt fremad med de opgraderinger, som de introducerede forud for Monacos Grand Prix. Siden da er det lykkedes for holdet at placere en bil på podiet tre gange.

Wolff har bekræftet, at der er opgraderinger på vej, og en opgradering til Silverstone kan være særligt stor. Desuden vil der også være opgraderinger med, når feltet ankommer i enten Ungarn eller Belgien.

“Ja, vi har en stor én (opgradering, red.) med til Silverstone. Og derefter har vi endnu en inden ferien,” sagde han ifølge Total Motorsport.

“Læringen er accelereret meget, siden vi ændrede noget af den konceptuelle arkitektur. Der skulle gerne komme store skridt i de næste fire løb.”

Mercedes havde også lavet en mindre ændring på deres sidepod, inden løbet i Canada. Opgraderingerne fra Monaco har været nok til, at Lewis Hamilton og George Russell nu kan udfordre Aston Martin. Dog har de endnu ikke været en trussel for Red Bull og Max Verstappen.

Selvom Mercedes havde forventet at have det svært på Circuit Gilles Villeneuve, formåede Hamilton at sende en af bilerne på podiet. Der var tilmed tidspunkter i løbet, hvor det så ud til, at han ville kunne udfordre Fernando Alonso.

“Vi forventede ikke at kunne præstere i Canada på grund af bilens nuværende DNA. Så det er meget opmuntrende, at vi ikke var så langt væk,” sagde Wolff.

“Men vi må ikke glemme, at Max stadig har det nemt helt i front. Han ‘cruiser’ ikke, men der er stadig et hul. Så der er stadig noget af indhente.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023