Toto Wolff anklager Christian Horner for chikane efter konfrontation i paddocken

Foto: Shutterstock

Mercedes-boss Toto Wolff har anklaget Christian Horner for ‘chikane’, efter et sammenstød mellem dem i paddocken.

Efter Belgiens Grand Prix udtalte Mercedes-boss Toto Wolff sig til Sky Sports Germany. I samme øjeblik passerede Red Bull-teamchef Christian Horner ham.

Her besluttede han sig for at nive den østrigske teamchef, hvilket fik ham til at råbe: “Det er chikane,” mens Horner fortsatte væk fra stedet.

Horner havde naturligvis god grund til at være i godt humør i Belgien. Inden da havde han overværet sine to kørere slutte som hhv. nummer 1 og 2 i løbet.

Anderledes så det ud hos Mercedes, der havde håbet på at kunne køre sig til en podieplacering på Spa-Francorchamps. Sådan gik det ikke, da de måttes nøjes med en 4.- og 6.-plads.

Horner og Wolff har flere gange krydset klinger, hvilket særligt var tilfældet efter Verstappens første mesterskab i 2021. Det vandt han efter en kontroversiel beslutning, der kostede Hamilton mesterskabssejren.

På det seneste har de to teamchefer også været uenige om retningen for Formel 1 samt de nye regler, der bliver indført i 2026.

Selvom de tydeligvis er meget uenige på nogle punkter, kan det tyde på, at stridsøksen er blevet begravet. Det vidner naturligvis også om, at man godt kan være venner, selvom man konkurrerer på banen.

Sandsynligvis kommer dette dog ikke til at betyde, at Red Bull- og Mercedes-fans pludselig bliver bedste venner.

Tværtimod vil der med stor sandsynlighed altid været en indædt rivalisering mellem de to lejre. Det hænger i høj grad sammen med, at mange Mercedes-fans fortsat følger, at Hamilton blev snydt for sit ottende mesterskab i 2021.

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023

mandag 14. august 2023

søndag 13. august 2023

lørdag 12. august 2023