Toto Wolff afslører: Spiser altid det samme til frokost og aftensmad

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Toto Wolff er en meget alvorlig og disciplineret mand, hvilket hans kost også bærer præg af.

Mercedes-boss Toto Wolff har afsløret, at han tager Formel 1-sæsonen meget alvorligt. Derfor vil han helst ikke bruge for meget tid på at vælge mad. Af denne grund spiser han det samme til frokost og morgenmad hver dag.

Den tidligere racerkører er en af de mest succesfulde teamchefer i Formel 1. Det har han markeret ved at vinde otte mesterskabet i træk. I samme periode vandt Lewis Hamilton også de fleste verdensmesterskaber blandt kørerne.

Men for at opnå denne succes, har Wolff været nødt til at foretage nogle ændringer i sin livsstil. Det skyldes, at han har ønsket at bruge mest mulig tid på at udvikle og arbejde.

“For mig handler det om at reducere trivielle ting,” siger den 51-årige teamchef til BBC i sin optræden på ‘Desert Island Discs’.

“Jeg har det samme tøj på, og jeg spiser den samme mad. Det gælder endda til det punkt, at mine assistenter booker det samme hotelværelse til mig hvert eneste år.”

Og når han siger, at han spiser det samme, så laver han ikke sjov. Det er ikke en variation af forskellige retter. Tværtimod spiser han det samme hver eneste dag.

“Det samme mørke brød. Det er en pumpernickel med smør og noget skinke,” siger den østrigske teamchef.

“En lille cappuccino. Jeg vælger altid en halv cappuccino, fordi jeg gerne vil have én til en halv time senere.”

“Så er det kyllingebryst med tomatsalat. Og så får jeg det samme til aftensmad.”

Selvom hans formue betyder, at han kunne spise store bøffer hver dag, så har Wolff simpelthen fravalgt dette for at kunne fokusere på sit arbejde.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023