Toto Wolff afslører nuværende F1-kører, der var mere hyped end Max Verstappen

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Toto Wolff har afsløret, at Max Verstappen ikke var den mest hypede Formel 3-kører.

Man skulle tro, at det var tilfældet, men faktisk var Max Verstappen ikke den mest hypede Formel 3-kører. Derimod fik en kører som Esteban Ocon mere opmærksomhed, afslører Toto Wolff.

I 2014 vandt Ocon titlen i Formel 3 med Prima Powerteam. Andenpladsen blev indtaget af Tom Blomqvist, mens Verstappen måtte tage til takke med en tredjeplads.

Wolff svarede i et interview med ESPN på, om Mercedes havde begået en fejltagelse ved ikke at hente en ung Verstappen.

Her forklarede han, at det er svært for holdene at vurdere, om de har en fremtidig Formel 1-stjerne foran sig. Det er ikke rigtigt noget, der kan vurderes, før de faktisk sidder i bilen.

Efter 2014-sæsonen blev Ocon en del af Mercedes, men han fik først sin debut i Formel 1 halvvejs gennem 2016. Her blev Rio Haryanto droppet af Manor, hvilket gav Ocon muligheden for at tage over.

På dette tidspunkt var Verstappen allerede en del af Formel 1, da han fik et sæde hos Toro Rosso i 2015.

“Før i tiden var der ikke den store hype omkring Max, fordi Max og Van Amersfoort ikke vandt mesterskabet det år. Esteban vandt i en mere konkurrencedygtig bil,” sagde Wolff.

“Insiderne vidste sikkert, at Max var i sit første år og i en dårligere bil. Og de vidste også, at der var noget godt på vej. Men det var ikke klart dengang, at han var så god.”

“Du kan først sige, at nogen er en sand mester, når de vokser og modnes i Formel 1. Inden da havde vi Lewis (Hamilton, red.), og før det Michael Schumacher. Før det havde vi (Ayrton, red.) Senna.”

“Hvem er den næste? Var det klart dengang, at Max ville kunne udfylde disse sko? Det var ikke klart dengang.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023