‘Totalt latterligt!’: Toto Wolff langer ud efter kritikere

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Mercedes-boss Toto Wolff er gået til angreb på kritikerne, hvis angreb han kalder for ‘totalt latterligt’.

Toto Wolff har taget Las Vegas Grand Prix i forsvar, efter at begivenheden har fået stor kritik. Årsagen til dette er, at første træningssession blev aflyst, da Carlos Sainz ramte et løst brønddæksel. Det samme gjorde Esteban Ocon.

Det forårsagede skader på deres biler, hvilket medførte, at sessionen blev afbrudt efter kun otte minutter. Ligeledes blev anden træningssession udskudt med mere end to timer, hvilket har affødt stor kritik.

Ikke alle har dog valgt at kritisere Las Vegas Grand Prix. Derimod gik Toto Wolff til angreb på en journalist, der spurgte, om man kunne kalde hændelsen for et ‘blåt øje’ for Formel 1.

“Det er ikke et blåt øje. Det er ingenting. Det er torsdag aften, og vi har en fri træning, som vi ikke kan køre. De foretager et eftersyn af brønddækslerne, og ingen taler om det i morgen tidlig,” sagde han ifølge Crash.net.

“Det er totalt latterligt. Fuldstændig latterligt. Hvordan kan man overhovedet vove at tale dårligt om en begivenhed, der sætter nye standarder for alting.”

“Og så taler du om et skide brønddæksel, der blev løsnet. Det er sket før. Det er ingenting. Det er bare FP1. Giv cadeau til de mennesker, der har skabt denne begivenhed, og som har gjort sporten meget større, end den nogensinde har været. Har du nogensinde talt godt om nogen? Og skrevet et godt ord? Du burde tale om alle de mennesker, der har været derude.”

“Liberty har gjort et fantastisk stykke arbejde. Bare fordi et brønddæksel er blevet løst i FP1, burde vi ikke beklage os. Bilen er gået i stykker, og det er virkelig en skam.

“For Carlos kunne det have været farligt, så alle er nødt til at analysere, hvordan vi kan sikre, at dette ikke sker igen. Men at tale om et blåt øje for sporten torsdag aften… ingen ser det på europæisk tid alligevel. Kom nu.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023