Tidligere verdensmester antyder muligt comeback til Formel 1 i 2024

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Den tidligere verdensmester har nægtet at udelukke, at han kan vende tilbage til Formel 1-feltet i 2024.

På trods af, at han ikke vil afvise, at han kan vende retur til Formel 1 i 2024, fortryder Sebastian Vettel ikke, at han valgt at forlade sporten lige inden Aston Martin blev et konkurrencedygtigt hold.

Den tyske kører sluttede som nr. 12 i verdensmesterskabet i begge sine sæsoner for Aston Martin, inden han forud for denne sæson besluttede sig for at forlade sporten helt.

I forbindelse med en begivenhed for Bio Bienen Apfel, udtalte Vettel sig om hans beslutning om at trække sig fra sporten. Her udtalte han også, at han ikke vil afvise, at han kan vende tilbage.

“Jeg tror, det er meget svært at vide, hvad der vil ske næste år,” lød det fra Vettel, da han blev spurgt om, hvorvidt det kan ske, at han vender tilbage næste år.

“Jeg fortryder det ikke (sit karrierestop, red.). Den første ting er selvfølgelig glæde, som er vigtigere end noget andet. Jeg kender holdet rigtig godt fra de sidste par år, og jeg er glad for, at de gør det så godt.”

“At 2023 skulle blive et bedre år end sidste sæson, synes jeg var indlysende, for sidste år var ret dårligt, så det var forventet. Man ved selvfølgelig aldrig, hvad de andre laver, men det skulle blive bedre.”

“Men uanset hvad der sker nu, tænkte jeg det igennem og tog min beslutning, uanset hvordan tingene kunne være gået i år.”

Han gav også udtryk for, at han er glad for, at det netop er Alonso, der har overtaget hans sæde hos det britiske team.

“Jeg er glad på hans vegne. Jeg mener faktisk, at der var mange år, hvor han ikke havde en god bil, og ja, nu lever han det andet forår eller bryllupsrejsen,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023