Tidligere rival: ‘Nådesløs’ Verstappen har knækket Perez

Foto: Clive Rose/Getty Images

Tidligere Renault-boss Cyril Abiteboul mener, at den ‘nådesløse’ Max Verstappen har ‘knækket’ holdkammeraten Sergio Perez.

Max Verstappen har ikke blot vundet sit tredje verdensmesterskab i denne sæson. Han har også været dominerende, og har slået utallige rekorder. Blandt andet for fleste sejre i en sæson og flest sejre i træk.

Sergio Perez fik en fin start på sæsonen, da han vandt to af de første fire løb. Men efter et skuffende løb i Miami er det gået den forkerte vej. Den mexicanske kører har skuffet så fælt, at der tilmed er rygter om, at Red Bull vil af med ham.

Selvom det ikke har været en god sæson for ham, står han til at holde fast i en samlet 2.-plads. Kampen om pladsen er dog endnu ikke slut, da Lewis Hamilton potentielt kan indhente ham.

Red Bull har generelt været meget dominerende i denne sæson, hvilket de også var i sidste sæson. Dette har fået den tidligere Renault-boss Abiteboul til at rose det Milton Keynes-baserede hold.

“Mercedes’ dominans skyldtes ét element: motoren. Den var enestående,” sagde Abiteboul ifølge RacingNews365.

“Alle har haft deres op- og nedture, deres øjeblikke af glans og deres problemer. Men Red Bull har lige gået på vandet.”

“Det er fantastisk, da de virker uigennemtrængelige for alle variabler, hvad enten det er vind, temperatur eller jordeffekt. Det gør deres dominans endnu mere imponerende.”

“Det er nådesløst. Verstappen er så stærk, at han er i stand til at skubbe en kører som Sergio Pérez, der har været igennem meget, til jorden og knække ham.”

“Der er meget modenhed fra Red Bull og Max. Jeg har indtryk af, at han er meget roligere.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023