Tidligere Formel 1-kører: Red Bull-stjerne er ‘ikke er pengene værd’

Foto: Robert Szaniszlo/NurPhoto via Getty Images

Den tidligere Formel 1-kører er kommet med kritik af Red Bull-stjernen, da han ikke mener, at han er pengene værd.

Den tidligere Formel 1-kører Hans-Joachim Stuck har tilsyneladende ikke meget tilovers for Red Bull-stjernen. Han mener ganske enkelt, at han ‘ikke er pengene værd’.

Ikke nok med det, så har han også kritiseret ham for at være både ‘blind’ og ‘dum’. Det er en kritik, der er kommet i kølvandet på Brasiliens Grand Prix. Det var et fint løb for den mexicanske kører, men han endte med at gå glip af en podieplacering.

Perez og Fernando Alonso havde i sidste del af løbet en meget intens kamp. Den endte med, at Perez gik glip af en 3.-plads, som Alonso i stedet kunne glæde sig over.

Det er dog ikke den eneste gang, hvor tingene ikke er endt, som Perez havde håbet på. Det skete også under Mexicos Grand Prix, hvor han forsøgte at gå på ydersiden af Max Verstappen og Charles Leclerc i første sving. Det endte med et sammenstød, som sendte ham ud af løbet.

Desuden har han også haft meget svært ved at matche Verstappen i denne sæson. Det er dog særligt det faktum, at han ikke kunne overhale Alonso, der har fået Stuck til at kritisere ham.

“Sergio Perez kørte bag Fernando Alonso i Brasilien. Han forstod ikke, at Alonso kørte en markant hurtigere linje i kurven på langsiden, sagde Stuck ifølge RacingNews365.

“Jeg er nødt til at sige: Er han dum? Er han blind? Med alle sine evner… Han er ikke pengene værd. Da Alonso viser, at han kører uden om hjørnet og derfor er så hurtig, at Perez ikke engang har DRS nok til at komme forbi… og han vælger alligevel en anden linje. Det forstår jeg ikke.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023