Tidligere Formel 1-kører hævder at Ferrari-ansatte arbejder i frygt

Foto: Shutterstock

Den tidligere Formel 1-kører Marc Surer er kommet med en chokerende påstand om, at flere Ferrari-ansatte ‘arbejder i frygt’.

Marc Surer påstår, at Ferrari-personalet ‘arbejder i frygt’, og at de nægter at udfordre autoriteten i Maranello. Dette skulle være forårsaget af det faktum, at de er bange for at miste deres arbejde.

Samtidig hævder den tidligere Formel 1-kører også, at der er en ‘truende kultur’ hos det italienske hold. Dette skulle have været med til at kvæle uenighed og innovation hos personalet i Maranello.

På trods af, at det så ud til, at Ferrari ville udfordre Red Bull i 2022, endte det helt anderledes. Bedre er det ikke gået i denne sæson, hvor de befinder sig på en 4.-plads i den samlede stilling.

Og der er ikke nogen udsigt til, at de når at indhente Red Bull i front. Efter første halvdelen af sæsonen har de nemlig 312 point op til dem.

Surer har afsløret, at kilder hos Ferrari har fortalt om den forfærdelige kultur, der skulle være på holdet.

“Jeg siger dig, alle de mennesker arbejder i frygt,” sagde han til Formel1.de.

“De kommer ikke med indvendinger, fordi de er bange for at miste deres job.”

Surer hævder, at dette har en afsmittende effekt på de nye medarbejdere, der slutter sig til de italienske rækker.

“Ingeniører, der er begejstrede og entusiastiske, bliver holdt tilbage, fordi de er bange for at miste deres job,” sagde den tidligere Formel 1-kører, og fortsatte:

“Dette vedrører primært det italienske personale. Selvfølgelig er det en ære at arbejde hos Ferrari, og man ønsker ikke at bringe sit job i fare.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023