Tidligere Formel 1-boss Jean Todt gift med skuespillerinden Michelle Yeoh

Foto: Instagram

Den tidligere Formel 1-boss Jean Todt er blevet gift med Michelle Yeoh, der er Oscar-vindende skuespiller.

Michelle Yeoh, der blandt andet er kendt for sin rolle i James Bond-filmen ‘Tomorrow Never Dies’, er blevet gift med Jean Todt.

Todt har en fortid som præsident for FIA, og har ligeledes have ledende roller hos Ferrari.

Parret har været sammen siden 2004, men er først blevet gift i år. Ifølge mediet Mothership blev Yeoh og Todt gift ved et bryllup i Genève i Schweiz den 27. juli 2023.

Nyheden blev afsløret af den tidligere Formel 1-kører Felipe Massa på Instagram. Den brasilianske kører var en del af Formel 1-feltet fra 2002 til 2017, og vandt i denne periode 11 løb.

I opslaget viser Massa, at han fik en helt særlig indbydelse fra Todt og Yeoh, hvor de afslører deres kærlighedshistorie. Øverst på denne indbydelse finder man et billede af parret.

I teksten på det fine kort står der, at Yeoh og Todt mødte hinanden for første gang den 4. juni 2004 i Shanghai.

Tilsyneladende var der tale om kærlighed ved første blik hos begge parter, for mindre end to måneder senere, gik Todt på knæ. Den 26. juli 2004 friede han til hende, og hun sagde ja.

Det betyder også, at kendisparret har været forlovet i intet mindre end 19 år. Det er nu blevet bragt til ophør, da de 6.992 dage senere er blevet gift.

Der er ikke meldinger om, hvor stort et bryllup, der har været tale om. Det er blot meldt ud, at de fejrede deres store dage sammen med venner og familie i Schweiz.

Mediet Mothership skriver desuden, at Yeoh åbenbart havde sin Oscar-statuette med til festen. Den fik Massa æren af at holde.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023