Teamboss sammenligner 23-årigs præstation i Mexico med Michael Schumacher

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Den 23-årige kører havde en fantastisk weekend i Mexico, hvilket har ført til sammenligninger med Michael Schumacher.

Lando Norris blev slået ud af Q1 i kvalifikationen i Mexico. Alligevel formåede han at slutte på en 5.-plads i søndagens løb, hvilket har ført til stor ros fra McLaren-boss Andrea Stella. Faktisk er han gået så vidt, at han har sammenlignet ham med Michael Schumacher.

Sammenligningen kom Stella med, da han talte med journalisten Tom Clarkson i ‘F1 Nation Podcast’.

“Det var vigtigt for ham at genvinde de positioner, hvor han hører til. Og at gøre det på den måde, han gjorde i dag,” sagde Stella.

“Jeg sagde til Lando, at dette ‘ikke kun er et af dine bedste løb, men jeg tror, at dette er et af de bedste løb fra en kører, som jeg selv har være vidnet til’.”

“Med 30 omgange tilbage var han P14, så i paddocken troede vi, at det var slut med point til Lando i dag. Og så overhalede han en efter en alle på en bane, hvor de fleste kørere siger, at det var så svært at overhale. Bemærkelsesværdigt. Det er bemærkelsesværdigt fra Lando.”

Clarkson bad Stella om at afklare, om han sammenlignede Norris’ bedrift med noget andet, han havde været vidne til, da han arbejdede sammen med Fernando Alonso og Michael Schumacher. Her var svaret ja.

“Ja. Jeg tror, at han må have overhalet ni biler på de sidste 25. omgange. Biler, der er OK. Der var små forskelle med dæk her og der, men alle på samme brændstof. Alle var startet fra samme sted, og Lando mistede positioner.”

“Det løb, jeg kommer til at tænke på, er Jensons (Button, red.) løb i Canada. Her kom han bagfra og vandt løbet. Dette løb førte ikke til samme resultat som en sejr, men det er lige så bemærkelsesværdigt, vil jeg sige.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023