Sky Sports tvunget til at undskylde efter Christian Horner-episode

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Sky Sports har været nødt til at undskylde efter en episode med Red Bull-boss Christian Horner.

Sky Sports var nødt til at udsende en undskyldning til deres seere, da de havde vist en optagelse af Christian Horner, der viste langfingeren frem.

Hændelsen fandt sted i forbindelse med en udveksling mellem Red Bull-boss Christian Horner og reporter Ted Kravitz under fredagens træning.

Det var Kravitz, der indledte med at drille Horner, mens det hele blev sendt live. Her lavede han sjov med, at Red Bull-chefens 50-års fødselsdagsfest torsdag havde varet til de tidlige timer.

“Jeg tror, at han har sine smarte briller på i paddocken. Og hvem kan bebrejde ham? Hvem, der nærmer sig 50 år, ville have deres briller på og lade som om, at de faktisk ikke har brug for dem? Hvem ville gøre det?” sagde han.

Horner havde ikke sine briller på i det øjeblik, men han kunne dog høre, hvad der blev sagt. Derfor besluttede han sig at vende sig om og sende en lille hilsen til Kravitz.

Først smilede Red Bull-stjernen, hvorefter han viste sin langefinger til Kravitz – og det hele blev fanget af kameraet.

“Christian, hvor er brillerne? Tag brillerne på igen,” sagde Kravitz.

“Åh, han gav mig en glad lille hilsen der. Helt ærligt, hver gang jeg giver ham et kompliment på Christians måde, kan han ikke lide det. Han er 50 år, og jeg nærmer mig 50 år. Vi har begge brug for brillerne nu. Og brillerne er på.”

Kommentator David Croft blev derefter tvunget til at undskylde for Horners lille hilsen: “Han tog brillerne på til sidst. Tak, Christian. Og undskyld, hvis du blev fornærmet over de håndsignaler, der fandt sted.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023