Skuffet Lando Norris: McLaren hurtige nok til poleposition

Foto: Shutterstock

McLaren-kører Lando Norris var ikke helt tilfreds efter fredagens kvalifikation til Brasiliens Grand Prix.

Britiske Lando Norris har fortsat ikke haft en pole-position i denne sæson. Det er han naturligvis ærgerlig over, og han er især ærgerlig over, at de var hurtige nok i Brasilien.

Norris kørte også en fornuftig kvalifikation, hvor han flere gange satte hurtige omgangstider. Men i Q3 begyndte forholdene på banen at ændre sig, hvilket ikke var til nogen fordel for McLaren. Norris var nemlig en af de sidste til at sætte sin tid.

Her stod det hurtigt klart, at banens forhold ikke havde gjort noget godt for ham. Da han havde sat sin tid, var han kun på 7.-pladsen. Det ærgrer han sig over, da han selv mente, at de havde farten til at tage en pole-position.

“Det var ærligt talt fantastisk. Bilen var fantastisk. Den var hurtig nok til at være hurtigst i dag og tage pole-position. Så temmelig ked af det at ende, som vi gjorde. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal have det med det,” sagde han ifølge Crash.net.

“Bilen var fantastisk. Den blev meget levende i kvalifikationen og var nemt god nok til at være hurtigst, vil jeg sige. Det er klart, at det at levere omgangen og sætte den sammen i Q3, er noget andet, men den var nemt hurtigt nok. Så endnu en skuffende lørdag, men ikke meget, vi kunne have gjort.”

Heller ikke holdkammeraten Oscar Piastri sikrede sig en startplacering blandt de forreste biler. Derimod starter han som nummer 10, da han kørte af banen i Q3.

“Jeg mistede bare en masse greb. Jeg ved ikke om det allerede regnede eller hvad, men jeg kæmpede meget allerede på omgangen. Jeg tror alle var baseret på hvor langsomme omgangene var,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023