Skuffet Lando Norris: Ingen grund til at tænke på point med denne bil

Foto: David Ramos/Getty Images

Lando Norris har ikke tøvet med at slå fast, at han ikke er tilfreds med den bil, han har fået af McLaren.

Britiske Lando Norris startede på en tredjeplads, men raslede ned gennem feltet under Spaniens Grand Prix. Det var særligt forårsaget af et sammenstød med Lewis Hamilton i sving 2 på første runde.

Hans holdkammerat Oscar Piastri kunne heller ikke holde sig inde i pointene. Han startede på en niendeplads, men farten i hans MCL60 var ganske enkelt ikke nok.

Efter løbet kom Norris med en dyster forudsigelse for det britiske hold, som under Monacos Grand Prix scorede point med begge biler.

Han forklarede, at der er fem eller seks hold i feltet, der har hurtigere biler end dem. Og han mener ikke, at det har ændret sig efter løbet i Barcelona.

“Sandsynligvis ikke. Vi er langsomme. Det har vi været hele året,” svarede han ifølge RacingNews365, da han blev spurgt om, hvorvidt han kunne have scoret point.

“Bilen er ikke anderledes, og lørdag var en speciel dag. Nogle af de gode hold kæmpede meget, og nogle af de dårligere hold gjorde et bedre stykke arbejde. Det var bare en mærkelig dag. Vi udnyttede det.”

“Bortset fra det har vi været uden for fart hele sæsonen. Vi har kæmpet for at slutte i pointene i halvdelen af løbene, og det var sådan igen (i Spanien, red.).”

“Der var en forventning om, at vi ville få en svær dag. Vi er tydeligvis ikke nær så hurtige som Alpine, Aston eller de 5-6 bedste hold. Så det nytter ikke at tænke på at slutte i pointene i øjeblikket. Vi er bare ikke hurtige nok.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023