Skjult betydning bag Max Verstappens karaoke over radio

Foto: Adam Pretty/Getty Images

Red Bull-teamchef Christian Horner har afsløret, at der faktisk var en dybere mening bag Max Verstappens sang under Brasiliens Grand Prix.

Verstappen sikrede sig i Brasilien sin 17. sejre i denne sæson. Han var i front fra start til slut, hvilket var endnu et bevis på en dominerende sæson. Dette har også medført, at han for længst har sikret sig sit tredje verdensmesterskab.

Horner spillede sangen ‘Green Green Grass Of Home’ af Tom Jones, da Verstappen vendte retur til pitlane, efter at have vundet løbet i Sao Paulo.

Tilsyneladende var det en sang, som den hollandske stjerne havde kendskab til. Han begyndte nemlig at synge med fra hitsangen, som blev udgivet i 1966.

Og nu har Horner afsløret, at sangen har betydning for Verstappen på grund af hans dage som gokartkører.

“Vi lærte endda noget andet om Max. Da han plejede at køre hjem fra gokartløbene, plejede hans far at spille på Tom Jones-sange igen og igen,” sagde han Horner ifølge RacingNews365.

“Så det lykkedes mig at spille Tom Jones’ Green Green Grass Of Home på Radio Red Bull. Og han sang ret lystigt med.”

“Jeg har ingen idé om hvorfor det for en 26-årig var Green Green Grass Of Home. Det var den mest usandsynlige sang.

“Jos (Max’ far, red.) fortalte mig i Qatar, at det var hans yndlingssang, så måske kunne Paul spille den. Jeg tænkte, at efter Spice Girls ville han være helt vild med Ed Sheeran eller en man kenderne til i hans aldersgruppe, men Tom Jones?”

Verstappen har sat flere rekorder i denne sæson, og for nylig satte han også rekord for højeste sejrsprocent i en enkelt sæson.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023