Sjove reaktioner fra fans efter Belgiens Grand Prix

Foto: Shutterstock

Belgiens Grand Prix bød på flere øjeblikke, som har ført til underholdende reaktioner fra fans på de sociale medier.

Starten af Belgien Grand Prix var anderledes, end de seneste mange løb, da Max Verstappen ikke startede i forreste række.

Den hollandske racerkører havde forud for løbet accepteret en straf på fem pladser, efter at have skiftet gearkasse. Straffen ændrede dog ikke på, at Red Bull-stjernen formåede at tage endnu en sejr.

Holdkammerat Sergio Perez overhalede Charles Leclerc og tog føringen tidligt i løbet. Hans tid i front varede kun ved frem til 17. omgang, hvor han blev overhalet af Verstappen.

Der var flere forskellige hændelser og episoder i løbet. Herunder kan du se, hvordan de sociale medier reagerede på dem.

Max’ radio

Der var masser af spændende udtalelser på Verstappens radio under hele løbet. Bl.a. advarede hans ingeniør om dækslid ved adskillige lejligheder. Verstappen ønskede endda at skifte til nye dæk, for at tage hurtigste omgang.

Sammenstød mellem Piastri og Sainz

Den australske McLaren-kører Oscar Piastri forsøgte sig med en overhaling af Carlos Sainz, men det endte med et sammenstød. Piastri blev sendt ind i barrieren, og begge biler måtte trækkes ud af løbet.

Svær dag for Daniel Ricciardo

Det var ikke det bedste løb for Daniel Ricciardo. Han blev slået af sin holdkammerat Yuki Tsunoda, som tilmed fik point. Han formåede dog at overhale en McLaren, som han sidste år fik sparket af.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023