Shakira tilbage i Barcelona efter Lewis Hamilton-rygter

Foto: David Ramos/Getty Images

Shakira kan tilsyneladende ikke få nok af Formel 1, da hun igen dukkede op i Spaniens Grand Prix.

Er man fan af Formel 1, har man næppe kunnet undgå at se, at Shakira har været en del til stede i denne sæson.

Det virker meget pludselig, at hun pludselig er blevet en stor fan af motorsport. Det kan ikke udelukkes, at hun er blevet grebet af det, men der er rygter om, at årsagen er en anden.

I løbet af den seneste måned har der været rygter om, at hun dater Lewis Hamilton. Det var rygter, der for alvor tog til, efter de blev spottet sammen efter Miamis Grand Prix.

Sidste år blev Shakira skilt fra den tidligere FC Barcelona-spiller Gerard Piqué. Det fik hende til at flytte fra Barcelona til Miami, hvorfor hun havde nemt ved at deltage i løbet i Miami.

Søndag var hun igen til stede ved et Formel 1-løb, da hun havde taget den lange vej til Barcelona. Her har hun boet i mange år, men det sidste års tid i Barcelona har ikke været lykkeligt for hende.

Derfor har det kun været med til at sætte yderligere gang i, at der skulle være et romantisk forhold mellem hende og Lewis Hamilton.

Disse rygter har holdt fast, siden de to stjerner blev spottet sammen efter Miami Grand Prix. Her blev de først spottet på en restaurant aftenen efter løbet.

Dagen efter dette, blev de igen spottet sammen. Denne gang var det dog ikke på en restaurant, men derimod på en både. Ingen af dem har dog bekræftet, at der skulle være et forhold mellem dem.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023