Sergio Perez stiller drastisk krav trods snak om fyring

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Sergio Perez er kommet med et drastisk krav til Red Bull, selvom der tales om en potentiel fyring.

Denne sæson har bestemt ikke været god for Sergio Perez, der i stort set alle løb er blevet domineret af Max Verstappen.

Seneste måtte han nøjes med en 10.-plads i Qatar, og har modtaget stor kritik fra rådgiver Helmut Marko. Det kan derfor ikke udelukkes, at en fyring af mexicaneren er på vej.

Han fik ellers en god start på sæsonen, hvor han viste sig som reel titelkandidat. I både Jeddah og Baku var han først over stregen, og blev derfor anset som en potentiel udfordrer for Verstappen. Men sådan er det slet ikke gået.

En skuffende præstation i Miami var starten på en dårlig stime, som fortsat holder ved. Efter løbet i Qatar er mexicaneren intet mindre end 209 point efter sin holdkammerat. Desuden har Verstappen allerede vundet verdensmesterskabet i denne sæson.

Da han for nylig blev spurgt om, hvad han brug for, for at få succes hos Red Bull, kom han med et drastisk svar.

“En mere konsistent base gennem hele sæsonen, og en bil, der ikke ændrer sig så meget i løbet af året,” sagde han.

“Det bidrager også til at blive mere konsekvent. eg tror, det bliver nøglen, fordi det var det, der skete i de første par løb. Da vi begyndte at udvikle bilen, følte jeg, at bilen drev væk fra mig.”

“Jeg var nødt til at blive ved med at finde balancen, og indgå kompromiser hist og her. Vi holder de yderligere detaljer internt på holdet. Det er noget, vi alle er klar over, og forhåbentlig kan det næste år blive en anden historie.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023