Sergio Perez sikker på sin fremtid hos Red Bull: ‘Jeg er en vinder’

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Sergio Perez er sikker på, at han har en fremtid hos Red Bull, selvom han ikke har præsteret på det seneste.

Den mexicanske racerkører har været inde i en dårlig periode, hvor han blandt andet mislykkedes med at kvalificere sig til Q3 fem løb i træk.

Han har senere indrømmet, at hans uheld under Monacos Grand Prix har påvirket hans selvtillid og ’tillid til RB19′. Desuden pegede han også på en række andre fejl som årsag.

Max Verstappen har klaret sig markant bedre, og har vundet de sidste otte løb i træk. I alt har han scoret 314 point i denne sæson.

Perez befinder sig efter Verstappen i den samlede stilling med 189 point. Han er dog under pres fra både Fernando Alonso og Lewis Hamilton, hvorfor en samlet andenplads ikke er en garanti.

Desuden har Daniel Ricciardo indrømmet, at hans tilbagevenden til AlphaTauri handler om at få et sæde hos Red Bull i 2025. Alligevel nægter Perez, at han frygter at miste sit sæde hos holdet.

“Det er i mine hænder. Det er derfor, jeg er fokuseret på mig selv. Jeg er en vinder, og jeg kan ikke lide at have dårlige weekender,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Det er ikke det, jeg er her for. Jeg vil hellere være hjemme og lave noget andet. Jeg er her, fordi jeg ved, at jeg kan gøre det, og jeg har gjort det før.”

“Folk på sofaen glemmer, hvor meget det handler om de små detaljer. Man har set det med andre kørere for deres hold. De har haft forskellige perioder.”’

Perez’ påstande ændrer dog ikke på det faktum, at mange spekulerer i, om han snart er fortid hos Red Bull.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023