Sergio Perez: ‘Det havde jeg ikke set komme’

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Sergio Perez indrømmer, at han ‘ikke havde forventet’ den overhaling, som gav Charles Leclerc andenpladsen i Las Vegas Grand Prix.

Red Bull-kører Sergio Perez fik en hård start på Las Vegas Grand Prix, da han måtte have skiftet sin frontvinge efter et sammenstød med Valtteri Bottas’ Alfa Romeo.

“Det startede virkelig hårdt med en masse skader,” sagde Perez ifølge Motorsport Week.

“I første omgang ødelagde vi frontvingen, så vi endte stort set helt bagerst. Og så overhalede vi én efter én, og tingene gik godt. Vi havde et godt tempo på første omgang, så vi fik os selv tilbage i kampen.”

“Og den Safety Car bragte os ind i kampen (om sejren, red.).”

Kort tid efter denne Safety Car formåede han at overhale Leclerc, men Perez kunne ikke trække væk fra ham. Desuden blev de begge overhalet af Max Verstappen kort tid efter.

“Jeg overhalede Charles, men jeg kunne ikke trække væk fra ham,” sagde Perez.

“Jeg havde en lille smule for meget vinge på min bil, så min hastighed på langsiderne var lavere. Jeg kunne bare ikke trække væk fra ham. Så kom Max, og han gik forbi os begge.”

På sidste omgang var det Perez, der var i front, men i sving 14 satte Leclerc en modig overhaling ind. Dette endte med at sikre ham løbets 2.-plads.

“Charles gik direkte. Det var ret svært derude med de vindstød, vi oplevede et par gange. Jeg endte med at låse hjulene et par gange, men heldigvis holdt vi bilen på banen,” sagde han.

“Jeg forventede det ikke med Charles i slutningen. Han var 0,7 (sekunder bagud, red.), men i bremsezonen (ved sving 14, red.) var han der. Så godt gået af ham og Max.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023