Sergio Perez: Det har jeg lært efter en hård weekend i Monaco

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Sergio Perez siger, at han har taget ved lære fra sin tur i barrieren, som endte med at koste ham vigtige point i Monacos Grand Prix.

Mexicanske Sergio Perez sendte sin bil i barrieren under kvalifikationen i Monacos Grand Prix, hvilket fik store konsekvenser for hans VM-drømme.

Som et resultat af dette, måtte hans bil en tur forbi værkstedet, inden den kunne vende retur til banen. Derfor måtte Red Bull-køreren starte fra bagerste række i Monaco.

Det har betydet, at hans holdkammerat Max Verstappen har lagt sig yderligere i front i den samlede stilling. Han har derfor kurs mod at vinde sit tredje verdensmesterskab i træk.

Forud for Spaniens Grand Prix har Perez udtalt sig om, hvordan han vil undgå at havne i en lignende situation igen.

“Det er svært. Men for mig er det vigtigste at acceptere, når du har begået en fejl som kører. Du skal række hånden op, undskylde til dit hold, og så lære af det. Du skal forstå, hvad der skete, og det har jeg gjort,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Jeg har grundlæggende lært, at jeg skulle have taget tingene lidt mere med ro. Alt blev gjort for sent.”

“Det var en kombination af flere ting. Vi besluttede i sidste øjeblik at tage den omgang, og så havde vi Alpine lige foran os. Vi havde meget medvind i opbremsningen.”

“Set i bakspejlet vil det sandsynligvis også hjælpe os, hvis vi ikke træffer disse beslutninger i sidste øjeblik. Men oven i alt det burde jeg have gjort et bedre stykke arbejde med at gribe situationen an.”

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023

mandag 14. august 2023

søndag 13. august 2023

lørdag 12. august 2023