Sergio Perez arbejder med psykolog i disse svære tider hos Red Bull

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Sergio Perez har haft det vanskeligt i denne sæson, hvorfor han har valgt at alliere sig med en psykolog.

I et interview med Mundo Deportivo har Perez afsløret, at han arbejder tæt sammen med en psykolog. Det har han besluttet, da han på det seneste har haft det svært på banen.

I denne forbindelse har han understreget, at det er afgørende at have et roligt og fokuseret sind i Formel 1.

“Den mentale del er meget vigtig for at kunne være rolig. Det er noget, jeg har arbejdet meget hårdt på med min psykolog. Jeg synes, jeg befinder mig i en meget god sindstilstand,” sagde Perez.

Selvom der er stor afstand mellem ham og Verstappen, mener han ikke, at kampen er slut. Derimod har han tillid til, at han evner at vende tilbage.

“Det er en del af det at være i toppen af sporten, på det bedste hold og ikke vinde alle løbene. Men jeg er nummer to i mesterskabet, og der er meget af sæsonen tilbage. Jeg er rolig,” sagde Perez.

Dertil kom han også ind på de mange rygter om hans fremtid hos Red Bull. Blandt andet har der været forlydender om, at Daniel Ricciardo er ved at blive kørt i position til at afløse ham.

Selvom spekulationerne har været mange, er det ikke noget, Perez lader sig gå på af. Han har været i Formel 1 i mange år, og er vant til de mange skriverier i pressen og på de sociale medier.

“Jeg har allerede set alt, og det hjælper med at forholde sig i ro i denne forstand. Og at huske på, at vi er her for at nyde det. Det er vores drøm, og det vigtigste er at nyde det,” lød det.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023