Sergio Perez afslører sygdom

Foto: Mert Alper Dervis/Anadolu Agency via Getty Images

Sergio Perez har afsløret, at han har været syg i forbindelse med løbet i Østrig. Derfor er han også tilfreds med resultatet på Red Bull Ring.

Red Bull-kører Sergio Perez måtte igen se sig slået af holdkammeraten Max Verstappen. Den mexicanske racerkører måtte nemlig nøjes med en tredjeplads i Østrigs Grand Prix.

Efterfølgende har han afsløret, at han har været syg, og han derfor ikke har haft en nem weekend. Tværtimod har han følt sig svag, hvilket har haft konsekvenser for hans kørsel.

“Ja, jeg er rigtig glad. Det har været en meget svær weekend for mig personligt og fysisk. Jeg har været virkelig, virkelig svag,” sagde Perez efter løbet ifølge PlanetF1.

“Jeg var syg i torsdags, så det har ikke været nogen nem weekend. Høj feber og ingen søvn i weekenden. Så stor hjælp fra holdet. En fantastisk strategi, og vi havde et fantastisk tempo.”

Da han senere blev spurgt om, hvordan han har haft det, uddybede han, at han ikke følte sig klar. Han håber dog, at han når at komme sig ordentligt frem mod Storbritanniens Grand Prix.

“Absolut ikke fantastisk,” sagde han om, hvordan han har haft det i weekenden.

“Jeg har ikke haft mulighed for at hvile mig. Hver nat har jeg haft feber, og jeg tror, at når det sker, så er du på medicin. Så er du ikke på 100%.”

“Det er en meget krævende sport – i og uden for bilen. Jeg har lige været rigtig syg, så jeg håber virkelig, at jeg kan komme mig om et par dage. For Silverstone er et andet meget hårdt og meget krævende løb. Jeg har virkelig brug for tid. Jeg er virkelig langt fra 100% i øjeblikket.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023